پس از انتخاب کلید عضویت در انتهای صفحه جدیدی که باز خواهد شد، اطلاعات خود را تکمیل و عضویت خود را تایید نمایید
درباره وب سايت
مرجع آموزش زمین شناسی، سنجش از دور، معدن و عمران
جامع ترین و معتبرترین آموزش برای نرم افزار های زمین شناسی، مهندسی معدن، ژئومکانیک (مکانیک سنگ و ژئوتکنیک)، عمران (خاک و پی)
............................................
رزومه مدرسان:دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا رشته های مهندسی معدن و عمران دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک) تهران
جهت آموزش حضوری و غیر حضوری (آنلاین و تهیه فیلم آموزشی) نرم افزار ها با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید............................................
09157330367-09381295869 اسمعیلی-مدیریت وبسایت........ ................................................ در صورتی که موفق نشدید با شماره های فوق تماس حاصل فرمایید از طربق ایمیل زیر نیز می توانید در خواست خودتان را مطرح نمایید.......................................
raminesmaeili68@gmail.com
...................این سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی به ثبت رسیده است و تمامی محصولات و خدمات این سایت حسب مورد دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه می باشد. همچنین فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود
اولین پکیج آموزشی کنکور دکتری مکانیک سنگ معدن (+پاسخ تشریحی سوالات 11 دوره اخیر کنکور) خرید آنلاین بیش از 55 ساعت فیلم آموزشی و دانلود بلافاصله پس از خرید
مقايسه ظرفيت باربري فونداسيونهاي دايره اي و مخروطي بر روي خاك مسلح شده با ژئوگريد
خلاصه توانايي پي پوستهاي در انتقال بارهاي قائم بزرگتر، ويژگيهاي نشست بهتر و صرفه اقتصادي بيشتر در مقايسه با فونداسيونهاي متعارف، آنها رابه جايگزين مناسبي براي همتايان مسطح خود تبديل كرده است.عملكرد لايه خاك ضعيف را ميتوان با قرار دادن مواد ژئوسنتتيك در موقعيت مناسب زير پي بهبود بخشيد. در اين مطالعه، با بررسي عددياستفاده از ژئوگريد در زير فونداسيونهاي مخروطي با ابعاد و هندسه مختلف و مقايسه با شرايط مشابه در شالودههاي مسطح، تغييرات ظرفيتباريري و نشست مقايسه شده اند. از آنجايي كه راهحلهاي تحليلي براي بررسي تنشها در زير پيهاي پوستهاي بسيار پيچيده است، تحقيق حاضر باانجام شده است. انواع مدلها از پي پوستهاي مخروطي به منظور PLAXIS استفاده از آناليز عددي به روش المان محدود و به كمك نرمافزارتعيين تاثير ابعاد پي و نوع خاك بر ظرفيت باربري و نشست پيهاي پوستهاي مخروطي و همتايان مسطح آنها مورد مطالعه قرار گرفت. نتايج ارائهشده نشان مي دهد كه هرچند به طور كلي استفاده از ژئوگريد موجب افزايش ظرفيت باربري و كاهش نشست پي ميشود اما اين بهبود شرايط در شالودههاي پوستهاي آشكارتر بوده و با توجه به خصوصيات پي مخروطي متفاوت است.
مقایسه عددی ظرفیت باربری شمع های پلکانی و استوانه ای در خاک ماسه ای تحت بار محوری استاتیکی به روش اجزاء محدود
خلاصه مکانيزم انتقال بار درشمع هاي داراي مقطع يکنواخت به گونه اي است که قسمت پاييني شمع بار کمتري را نسبت به قسمت فوقاني انتقال مي دهد،که اين مسئله باعث ايجاد فلسفه شمع هاي با مقطع متغير مي گردد. در اين مقاله رفتار، ظرفيت باربري، و نشست شمع با مقطع متغير پلکاني تحت باراستاتيکي مورد تجزيه و تحليل قرارگرفته و نتايج آن با شمع استوانه اي مقايسه گرديده است. در اين راستا و در مدلسازي هاي انجام گرفته با تغييرپارامترهايي از جمله طول و قطر مقطع پلکاني، زاويه اصطکاك داخلي خاك ماسهاي و ضريب فشار جانبي خاك، رفتار بار نشست هر شمع تحت -يك بار مشخص بدست آمده و مقايسه اي بين شمع هاي پلکاني و استوانهاي هم حجم صورت پذيرفته است. در مدل سازيها از نرم افزار اجزاءمحدود PLAXIS 5.8 ، خاك ماسهاي و شمع هايي از جنس بتن در مقياس واقعي استفاده شده است. نتايج اين تحقيق نشان داد که پلکاني کردن شمع هاي استوانه اي، ظرفيت باربري را به طور قابل توجهي افزايش داده است.
مدلسازی عددی بررسی تأثیر بار راک بولت بر رشد ترک از درزه های Y شکل
خلاصه شکل مدلسازی شود. با Y تأثیر نیروی وارده از طرف راکبولت بر روی درزۀ franc 2d در این مقاله سعی شده که با استفاده از نرمافزارو )α( و همچنین تغییر زاویۀ درزۀ کوچک نسبت به درزۀ بزرگ )β( انجام شدن این مدلسازی که با تغییر زاویۀ درزۀ بزرگ نسبت به افقطول درزۀ بزرگ است، انجام گرفته است، مدلسازی در چهار حالت مورد بررسی a 2 از مرکز محل اعمال نیرو که a همچنین با فاصله درزۀ024 و 004 درجه، اثر نیروی راکبولت بررسی ،044 ،04 ،04 ، بین 04 α و تغییر زاویۀ β قرار گرفت. در سه حالت اول با ثابت در نظر گرفتن β 04 و 04 تغییر میکرد، که در این حالت با افزایش زاویۀ ، بین 4 β متغیر انتخاب شد. زاویۀ β زاویۀ ،α شد. سپس با ثابت در نظر گرفتن گسترش ترک کاهش یافت.
کلمات کليدی:
راکبولت . درزه . franc 2d . رشد ترک . زاویه داری درزه Y شکل
تاثیر کشش راک بولت بررفتار برشی درزه های پیرامونی با طول های مختلف
خلاصه در این مطالعه به بررسی اثر بار کششی راکبولت بر رفتار درزه مجاور با استفاده از نرم افزار Franc 2D پرداخته شده است. در مدلارائه شده دو راکبولت به فاصله ثابت a 4 از یکدیگر قرار گرفته و میزان بار کششی وارد شده بر هر یک از آنها MPa 01 میباشد.درزه به طولهای متغیر a ، a 2 و a 4 با فاصلهداری مرکز درزه تا مرکز فاصله بین راکبولتها a 4 و درزه تحت زاویه ثابت 01 درجهنسبت به امتداد قائم قرار دارد. نتایج مدلسازی نشان داد که در یک درزه با جهتداری و فاصلهداری ثابت، طول رشد ترک داخلیبیشتر از طول رشد ترک خارجی است. با افزایش طول درزهها، تمرکز تنش کششی 1σ در نوک درزه افزایش مییابد و باعثافزایش طول رشد ترک میشود. همچنین نتایج نشان داد که طول رشد ترک داخلی همواره بیشتر از طول رشد ترک خارجی می- باشد.
کلمات کلیدی:
مدلسازی عددی . نرم افزار Franc 2D . تأثیر طول درزه . رفتار برشی درزه . راکبولت
تاثیر طول پل سنگ بر رفتار لغزشي درزه درآزمایش کشش راک بولت
خلاصه در این مطالعه به بررسی اثر بار کششی راکبولت بر رفتار درزه مجاور با استفاده از نرم افزار Franc 2D پرداخته شده است. در مدلارائه شده دو راکبولت به فاصله ثابت a 4 از یکدیگر قرار گرفته و میزان بار کششی وارد شده بر هر یک از آنها MPa 01 میباشد.درزه به طول ثابت a با فاصلهداري مرکز درزه تا مرکز فاصله بین راکبولت هاي متغیر a ، a 2و a 4 که تحت زاویه 01 درجه نسبت بهامتداد قائم قرار دارد. نتایج مدل سازي نشان داد که در یک درزه با طول و فاصلهداري ثابت، طول رشد ترک داخلی بیشتر از طولرشد ترک خارجی است. با افزایش زاویه درزه ها نسبت به حالت قائم، تمرکز تنش کششی 1σ در نوک درزه کاهش مییابد وباعث کاهش طول رشد ترک میشود. همچنین نتایج نشان داد که طول رشد ترک داخلی همواره بیشتر از طول رشد ترک خارجی می باشد.
کلمات کلیدی:
مدلسازی عددی . نرم افزار Franc 2D . تأثیر طول درزه . رفتار برشی درزه . راکبولت
مطالعه اثر فاصله داری راک بولت بر رفتار برشی درزه مجاور
خلاصه در این مطالعه به بررسی اثر بار کششی راکبولت بر رفتار درزه مجاور با استفاده از نرم افزار Franc 2D پرداخته شده است. درمدل ارائه شده دو راکبولت به فاصلههای متغیر a ، a 2 و a 4 از یکدیگر قرار گرفته و میزان بار کششی وارد شده بر هر یک از آنها MPa 01 میباشد. درزه به طول ثابت a 4 با فاصلهداری مرکز درزه تا مرکز فاصله بین راکبولت ها a 4، تحت زاویه 01 درجه نسبت به امتداد قائم قرار دارد. نتایج مدلسازی نشان داد که تمرکز تنش کششی 1σ در نوک ترک شماره 2 همواره بزرگتر از تمرکز تنشکششی در نوک ترک شماره 0 است. همچنین نتایج نشان میدهد که با کاهش فاصلهداری راکبولتها از یکدیگر، تمرکز کششی 1σ از نوک درزه شماره 0 و درزه شماره 2 افزایش مییابد و نحوه گسترش ترک تقریباً ثابت میماند. همچنین نتایج نشان داد که طول رشد ترک داخلی همواره بیشتر از طول رشد ترک خارجی میباشد.
تاثیر بار کششی راک بولت بر رفتار برشی درزه با زاويه داري مختلف
خلاصه در این مطالعه اثر بار کششی راکبولت بر رفتار درزه مجاور با استفاده از نرم افزار Franc 2D بررسی شده است. در مدل ارائه شدهدو راکبولت به فاصله ثابت a 4 از یکدیگر قرار گرفته و میزان بار کششی وارد شده بر هر یک از آنها MPa 01 میباشد. درزه بهطول ثابت a با فاصلهداري مرکز درزه تا مرکز فاصله بین راکبولتها a 4، تحت زوایاي 01،31،61،1 درجه نسبت به امتداد قائم قراردارد. نتایج مدلسازي نشان داد که در یک درزه با طول و فاصلهداري ثابت، طول رشد ترک داخلی بیشتر از طول رشد ترکخارجی است. با افزایش زاویه درزهها نسبت به حالت قائم، تمرکز تنش کششی 1σ در نوک درزه کاهش مییابد و باعث کاهش طول رشد ترک میشود. همچنین نتایج نشان داد که طول رشد ترک داخلی همواره بیشتر از طول رشد ترک خارجی میباشد.
چکیده تثبیت خاکهای سست در مناطق ساحلی به منظور جلوگیری از نشست سازهها و نیز مقاومسازی آنها در برابر زلزله امری ضروری میباشد. دراین تحقیق بهبررسی آزمایشگاهی اثرات افزودن سیمان بر مقاومت برشی خاکهای دانهای فاقد چسبندگی بر روی خاکهای ریزدانه فاقد چسبندگی استان خوزستان پرداخته شدهاست. آزمایش برش مستقیم سادهترین و اقتصادیترین آزمایش برای خاکهای ماسهای و اشباع میباشد و مخصوصاً برای پیهای نواری مورد استفاده قرار میگیرد. بررسی این آزمایشات نشاد داد که پارامترهای مقاومت برشی خاک ماسهای با افزایش مقدار سیمان به مقدار قابل ملاحظهای افزایش مییابد.
اثر بارگذاری انفجاری بر خاك ماسه ای مسلح شده با ژئوسنتتیک ها
خلاصه سازه های زیرزمینی مانند تونل ها ، پارکینگ های طبقاتی زیرزمینی مدفون و یا نیمه مدفون، خطوط لوله ، جانپناه ها و ... بیشتر از هر زمان دیگریتحت اثر بارهای بزرگ استاتیکی و دینامیکی قرار می گیرند. دلیل افزایش ظرفیت باریری خاک و مقاومت برشی آن و کاهش تغییر شکل هایبزرگ در برابر بارهای وارده در جهت ایمن سازی سازه های مدفون ، ضروری می باشد. یکی از راه های بهبود پارامترهای مقاومتی خاک استفادهاز تسلیح کننده های مناسب می باشد. با بررسی نقش ژئوسنتیتیک ها در مطالعه بررسی اثر انفجار بر خاک ماسه ای و مقایسه آن با مدلسازی بدون استفاده از مسلح کننده نشان می دهد عمق چاله انفجاری می تواند تا 04 درصد کاهش یابد .
این سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی به ثبت رسیده است و تمامی محصولات و خدمات این سایت حسب مورد دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه می باشد همچنین فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران می باشد.