پس از انتخاب کلید عضویت در انتهای صفحه جدیدی که باز خواهد شد، اطلاعات خود را تکمیل و عضویت خود را تایید نمایید
درباره وب سايت
مرجع آموزش زمین شناسی، سنجش از دور، معدن و عمران
جامع ترین و معتبرترین آموزش برای نرم افزار های زمین شناسی، مهندسی معدن، ژئومکانیک (مکانیک سنگ و ژئوتکنیک)، عمران (خاک و پی)
............................................
رزومه مدرسان:دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا رشته های مهندسی معدن و عمران دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک) تهران
جهت آموزش حضوری و غیر حضوری (آنلاین و تهیه فیلم آموزشی) نرم افزار ها با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید............................................
09157330367-09381295869 اسمعیلی-مدیریت وبسایت........ ................................................ در صورتی که موفق نشدید با شماره های فوق تماس حاصل فرمایید از طربق ایمیل زیر نیز می توانید در خواست خودتان را مطرح نمایید.......................................
raminesmaeili68@gmail.com
...................این سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی به ثبت رسیده است و تمامی محصولات و خدمات این سایت حسب مورد دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه می باشد. همچنین فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود
اولین پکیج آموزشی کنکور دکتری مکانیک سنگ معدن (+پاسخ تشریحی سوالات 11 دوره اخیر کنکور) خرید آنلاین بیش از 55 ساعت فیلم آموزشی و دانلود بلافاصله پس از خرید
استفاده از اسپلاينها در مدلسازي و تحليل مسايل تنش/كرنش مسطح
خلاصه در اين پژوهش اقدام به فرمولبندي و حل مسايل تنش/كرنش مسطح با استفاده از اسپلاينها تحت عنوان روش ايزوژئومتريك نموده ايم. از مزاياياين روش نسبت به روش اجزاي محدود، مي توان به حذف مرحله شبك هبندي مساله و كاهش چشمگير ابعاد دستگاه معادلات حاصله نام برد.همچنين مدلسازي دقيقتر شرايط مرزي نسبت به روش اجزاي محدود از مزاياي ديگر اين روش مي باشد. با توجه به اينكه روش مذكور مبتني براستفاده از اسپلاينها و تكنيك نربز 1 مي باشد، لذا مفاهيم اسپلاينها و پارامترهاي مورد نياز براي محاسبه آنها نيز به اختصار توضيح داده شده است. در انتها نيز با حل مثال، دقت و توانمندي اين روش نشان داده شده است.
بررسي آزمايشگاهي فرآيند پخش عرضي جريان در عرصه هاي كم تراكم گياهي
خلاصه امروزه نقش گياهان در حفظ و بقاي سيستم هاي اكولوژيك از اهميت ويژه اي برخوردار است. مطالعه هيدروديناميك اين اكوسيستم هاي پيچيده بهتوضيح نقش فيلتر مانند گياهان در تصفيه تالاب ها و مرداب ها كمك مي كند. بررسي مكانيزم پخش در محيط هاي گياهي منجر به ارزيابي بهترمحدوديت هاي اكولوژيكي و قدرت خود پالايي تالاب ها در پخش و چرخه مواد و نيز كنترل مسايل آلودگي آب بدون صرفه هزينه بيشتر خواهد شد.در اين تحقيق، به مطالعه آزمايشگاهي بررسي اثر گياهان روي پديده پخش عرضي جريان ابر آلوده پرداخته شده است. در يك فلوم آزمايشگاهي بااستفاده از ساقه هاي پليمري ، جريان آب درون محيط گياهي تالابي مدل شده است. آرايش گياهان به صورت تصادفي و در تراكم هاي مختلف است وميزان دبي جريان آب در محدوده جريان هاي آرام و متلاطم قرار گرفته است. ضريب پخش عرضي ، با تزريق ماده رنگي در بالادست گياهان ومحاسبه پروفيل متوسط زماني غلظت در پايين دست جريان بدست آمده است. نمودار هاي بدست آمده پروفيل غلظت حاكي از آن است كه در يكبه Red< بي بعد شده است در 200 (d) و قطر ساقه (U) مقطع ثابت از پايين دست محل تزريق، ضريب پخش عرضي كه با سرعت متوسط جريان ضريب پخش عرضي مستقل از رينولدز جريان ، Red ≥ عدد رينولدز جريان و تراكم ساقه ها بستگي دارد ولي در 200بدست آمده است.
كلمات كليدي:
ضريب پخش عرضي . گياهان غير مستغرق . عدد رينولدز . تراكم ساقه
ارزیابی آبشستگی پایه پل ها با استفاده از مدل عددي 4.0 HEC-RAS و نتایج آزمایشگاهی
خلاصه امروزه مساله آبشستگی یکی از مسائل مهم در علم مهندسی رودخانه و مهندسی سواحل میباشد. به طوریکه اکثر تخریبها در اثر وجود این پدیده به وقوع میپیوندند.تعیین رابطه میان پارامترهاي موثر بر عمق آبشستگی و حداکثر عمق آبشستگی و یافتن تابع حاکم بر آنها از موضوعات مهم در مهندسی هیدرولیک است که در آن سعیمیشود رابطهاي ریاضی میان عمق آبشستگی به عنوان متغیر وابسته و پارامترهاي موثر بر این پدیده به دست آید . براي این منظور تابهحال از مطالعات آزمایشگاهی کهو HEC-RAS مستلزم صرف وقت وهزینه بسیاري میباشد استفاده شدهاست . با توجه به محدودیتهاي موجود ، در این مقاله سعی گردیده با استفاده از مدل عدديو همچنین شبیهسازي در شرایط HEC-RAS دادههاي آزمایشگاهی نسبت به حل مساله اقدام شود. بدین منظور با شبیهسازي فرآیند آبشستگی در مدل 4.050 و 100 ساله ، براي دبیهاي با دوره بازگشت هاي ، 2051 ( Abutment ) و هم چنین پایه هاي کناري ( Piers ) آزمایشگاهی ، مقدار آبشستگی در اطراف پایه پلهاجهت برآورد عمق آبشستگی وجود دارد برآورد گردید. نتایج حاصل از مدل عددي نشان دهنده این مطلب است که براي HEC-RAS و روشهاي مختلفی که در مدلدبیهاي با دوره بازگشتهاي بزرگتر به علت افزایش دبی و سرعت جریان و هم چنین افزایش جریانهاي گردبهاي در اطراف پایه پلها مقدار آبشستگی بخصوص درمقدار بیشتري را نسبت به مدل آزمایشگاهی برآورد نمود اما در کل HEC-RAS پایههاي کناري پل افزایش چشمگیري داشته است . هرچند در پارهاي موارد مدل 4.0نتایج حاصل از هر دو مدل مطابقت خوبی را با هم نشان میدهد و لذا میتوان در مطالعات و طراحیهاي مربوط به پلها از این مدل جهت برآوردهاي صحیح مقدار آب - شستگی و هم چنین عمق قرارگیري پایه پلها استفاده کرد.
بررسی تأثیر نحوه ي توزیع دیوارهاي سازه اي برضوابط لرزه اي ساختمان هاي بنایی
خلاصه آییننامهي طراحی ساختمانها در برابر زلزله، براي احتساب ظرفیت دیوارهاي سازهاي در ساختمانهاي بنایی، معیار حداقل مقدار دیوار نسبی رادرنظر گرفته، اما اثر چگونگی توزیع دیوارهاي سازهاي در پلان، از لحاظ تقارن و یا عدم تقارن و نیز تأثیر پیچش دیافراگم را مدنظر قرار ندادهاست. در تحقیق حاضر، با مطالعه موردي یک ساختمان آجري دو طبقه در حالتهاي مختلف و انجام تحلیل استاتیکی غیرخطی، علاوه بربررسی تأثیر نحوهي توزیع دیوارهاي سازهاي بر رفتار لرزهاي ساختمان و کفایت ضابطه حداقل مقدار دیوار نسبی، اثر پیچش دیافراگم سقفبر توزیع نیروي جانبی بین دیوارهاي سازهاي در ساختمان با پلان نامتقارن مورد مطالعه قرار گرفته است.
شبيه سازي جريان سيلابي فوق بحراني در تقاطع كانالها
خلاصه در اين مقاله جريان سيلاب فوق بحراني در محل تقاطع دو كانال بصورت عددي بررسي مي شود. در اين كار از معادلات ناماندگار آبهاي كم عمقاستفاده ميگردد. اثرات شيب و اصطكاك بستر و همچنين اثرات تلاطمي در جملات چشمه منظور مي شوند. براي حل معادلات از روش عدديبر شبكه بي سازمان مثلثي شكل استفاده مي شود. جمله چشمه اصطكاك بستر با استفاده از رابطه مانينگ و جمله اثرات Roe-TVD حجم محدودشبيه سازي مي شود. مقايسه نتايج مدل عددي با دادههاي آزمايشگاهي و نتايج دو روش DASM تلاطمي با استفاده از مدل تلاطمي متوسط عمقي بخوبي مي تواند Roe-TVD عددي ديگر نشان مي دهد كه مدل عددي شرايط جريان را شبيه سازي كند و عملكرد مطلوبتري دارد.
این سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی به ثبت رسیده است و تمامی محصولات و خدمات این سایت حسب مورد دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه می باشد همچنین فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران می باشد.